Renoveren en verbouwen

De aannemer voor al uw klussen

Zoekt u al een tijdje naar een professioneel en betaalbare aannemer dat expert is in het renoveren en verbouwen van panden? Maak dan kennis met Aannemersbedrijf Dudok. Wij verzorgen als allround aannemersbedrijf niet alleen al uw schilderwerk voor binnen en buiten, wij zijn uw volledige klusbedrijf. Zo kunnen wij vloerverwarming plaatsen, muren stucen, uw badkamer verbouwen, een draagmuur verplaatsen, uw trap renoveren, tegels plaatsen, elektra aanleggen en ga zo maar door. Bent u benieuwd naar al onze diensten? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Dudok door te bellen naar 06-24372550. Wij horen als aannemer graag wat wij bij u mogen renoveren of verbouwen.

Waarom wij diverse diensten aanbieden

Zoals u uit bovenstaande opsomming wellicht al begreep, staan wij voor elke klus voor u klaar. Dit betekent echter niet dat wij als aannemer alles op één hoop gooien. Elke opdracht zien wij als een volwaardige klus. Hoe groot of klein dan ook. Of wij nu uw volledige badkamer mogen verbouwen of enkel wat traptreden mogen renoveren. Wij zorgen ervoor dat alles weer in topkwaliteit raakt én blijft. Wij bieden namelijk naast het renoveren en verbouwen van onderdelen in en om het huis, ook onderhoudsovereenkomsten aan. Hierdoor weet u zeker dat u jarenlang optimaal en zorgeloos kunt genieten van uw gerenoveerde trap, de vloerverwarming, uw nieuwe badkamer, de geverfde kozijnen en uw gestucte muren. Is dat wat u wenst? Schakel dan Aannemersbedrijf Dudok in als uw aannemersbedrijf!

Wij renoveren en verbouwen alles wat u wenst

U begrijpt wellicht al dat wij niet zomaar een schildersbedrijf zijn. Natuurlijk, wij zorgen ervoor dat het binnen- en buitenschilderwerk van uw woning er weer prachtig uit komt te zien. Hier gebruiken wij materialen van topkwaliteit voor. Ter verfraaiing, maar ook zeker ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Daarnaast zijn onze vakmensen specialist in het renoveren en verbouwen van allerhande onderdelen. Wij bieden diensten aannemers diensten aan op de volgende gebieden:

  • Glaswerk
  • Tegelwerk
  • Elektrowerk
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Stucadoorswerk
  • Loodgieterswerk

Interesse in onze diensten als aannemer?

Heeft u iets in of om uw huis dat wel aan renoveren of verbouwen toe is? Wacht dan niet langer. Laat onze vakkundige en klantvriendelijke experts deze klus oppakken! Wij spreken als aannemer vooraf duidelijk met u af wat u van ons mag verwachten tegen welke (lage!) prijs. U komt dus niet voor verrassingen achteraf te staan. Laat uw wensen achter op ons contactformulier, mail ze naar info@schilder-en-klusbedrijf-dudok.nl of bel ons direct op telefoonnummer 06-24372550. Aannemersbedrijf Dudok is uw aannemersbedrijf als u iets te renoveren of te verbouwen heeft!