Kleine werkzaamheden in en om het huis

Draag al uw klussen aan ons klusbedrijf over

Komt u maar niet aan die kleine werkzaamheden in en om het huis toe? Ziet u al tijden tegen een bepaalde klus op? Of ontbreekt het u aan specifieke kennis om een taak vakkundig en met het gewenste resultaat af te ronden? Schakel schilder- en klusbedrijf Dudok in en draag al uw klussen aan onze specialisten over. Wij zijn uw partner op het gebied van:

  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Elektrawerk
  • Timmerwerk
  • Loodgieterswerk
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk

Welke kleine werkzaamheden in en om uw huis mogen wij voor u oppakken?

Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen

Moeten er kasten gemonteerd worden? Wilt u dat wij deuren vervangen? Is het tijd uw kozijnen opnieuw te laten schilderen? Heeft u een houten vloer op het oog en wilt u dat deze vakkundig gelegd wordt? Bent u klaar voor die langverwachte badkamerrenovatie, maar moet daar eerst wat leidingwerk voor verlegd worden? Of wilt u uw wandcontactdozen naar een andere hoek in uw kamer verplaatsen? Maakt u zich geen zorgen. Onze specialisten nemen u graag al deze taken uit handen. Zo bent u niet alleen verzekerd van een optimaal resultaat, maar hoeft u ook niet meer verder te zoeken naar een vaste partner voor alle kleine werkzaamheden in en om uw huis!

Profiteer van de voordelen van ons klusbedrijf

Schakelt u ons schilder- en klusbedrijf in voor uw timmerwerk, elektrawerk, loodgieterswerk, tegelwerk, schilderwerk of stucwerk? Dan profiteert u van vele voordelen. Omdat wij namelijk alles vanuit ons eigen klusbedrijf verzorgen, heeft u slechts te maken met één contactpersoon. Hierdoor houden we de lijnen kort en de communicatie helder. Bovendien zorgt dit ervoor dat wij onze tarieven laag kunnen houden, onze aanpak flexibel en onze benadering persoonlijk. Tot slot staan bij ons duurzaamheid, gezondheid en professionaliteit voorop. Bent u al overtuigd? Schakel ons in voor al dat benodigde tegelwerk, timmerwerk, elektrawerk en loodgieterswerk!

Schakel ons in voor kleine werkzaamheden in en om uw huis

Wilt u ons inschakelen voor elektrawerk, loodgieterswerk, tegelwerk of timmerwerk? Wij pakken graag alle kleine werkzaamheden in en om uw huis op. Bel direct naar 06-24372550 en geef aan ons door welke klusjes u voor ons klaar heeft liggen!